Δήλωση Απορρήτου

 

Η Ψ-Learning δεν θα πουλήσει, ενοικιάσει ή διανείμει το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλες αναγνωρίσιμες πληροφορίες σε τρίτους. Παρακαλείστε να ελέγχετε περιοδικά, καθώς η πολιτική απορρήτου μας μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό.

Συλλογή και χρήση πληροφοριών

Για να σας παρέχουμε τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και υπηρεσίες, θα ζητήσουμε συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες όταν εγγράφεστε στο Ψ-Learning. Κάθε προσωπική πληροφορία που συλλέγεται στο Ψ-Learning παρέχεται εν γνώσει και οικειοθελώς από τους πελάτες και τους επισκέπτες του ιστότοπού μας.

Κάθε πληροφορία που παρέχετε θα χρησιμοποιηθεί για:

  • να βελτιώσουμε και να εξατομικεύσουμε το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας για να βελτιώσουμε την εμπειρία αγορών σας,
  • για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και
  • να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με ενημερώσεις του ιστοτόπου, ειδικές προσφορές, νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

Η Ψ-Learning μπορεί να μοιράζεται μη προσωπικές, μη ατομικές πληροφορίες σε συγκεντρωτική μορφή με τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας στο μάρκετινγκ για ερευνητικούς σκοπούς. Αυτό περιλαμβάνει συγκεντρωτικά δεδομένα σχετικά με τους πελάτες μας, τις πωλήσεις, τα μοτίβα επισκεψιμότητας και τις σχετικές πληροφορίες του ιστότοπου. Έχετε πάντα τη δυνατότητα να αρνηθείτε να λαμβάνετε μελλοντικά μηνύματα από την Ψ-Learning – παρακαλούμε στείλτε email στην Ψ-Learning για να αρνηθείτε στη διεύθυνση info@psychologynow.gr.