seminarThumb

ONLINE Σεμινάριο Εκπαίδευσης στη Χρήση και Ερμηνεία του MMPI-2®

Τόπος Διεξαγωγής

Διαδικτυακά

Διάρκεια

1-2 & 8-9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Έναρξη

01/06/2024

Περιγραφή

 

Γίνε και εσύ ειδικός στο κορυφαίο διαγνωστικό εργαλείο στον κόσμο!

ΤΟ 1º ΤΕΣΤ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Διευρύνετε το εύρος των υπηρεσιών σας με το πιο διαδεδομένο, έγκυρο, αξιόπιστο και καλύτερα μελετημένο ψυχομετρικό τεστ για την αξιολόγηση της ενήλικης Ψυχοπαθολογίας στον κόσμο.

Γνωρίστε το ΜΜΡΙ®-2®

Το Πολυδιάστατο Ερωτηματολόγιο Προσωπικότητας της Μινεσότα-2 (Minnesota Multiphasic Personality Inventory®-2) είναι το περισσότερο χρησιμοποιούμενο και πιο διερευνηθέν εργαλείο για την αξιολόγηση της ενήλικης ψυχοπαθολογίας στον κόσμο. Κάντε κλικ παρακάτω, και δείτε τη χρησιμότητα του MMPI®-2 σε δικαστικά πλαίσια και στη Ναυτιλία.

Το MMPI-2® έχει προσαρμοστεί και εκδοθεί στην Ελλάδα με αποκλειστικά δικαιώματα που παραχώρησε γι’ αυτό το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα στην ISON. Δείτε εδώ τη δημοσίευση της ελληνικής στάθμισης.

Το τεστ υποστηρίζεται από αυστηρά δομημένα πρωτόκολλα ερμηνείας. Οι τίτλοι και μόνον της βιβλιογραφίας που διερευνά διάφορες περιπτώσεις χρήσης του τεστ ξεπερνούν τις 280 σελίδες. Δείτε την βιβλιογραφία που αναφέρεται στο MMPI-2

ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ MMPI® -2 ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ

TO ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ MMPI® – 2 ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ…

Στο Amazon.com υπάρχουν σήμερα πάνω από 250 τίτλοι βιβλίων για το τεστ, ενώ το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα προτείνει βιβλιογραφία άνω των 160 σελίδων με τίτλους άρθρων που αναφέρονται σε αυτό.

ΑΚOΜΑ…

Το MMPI®-2 διαθέτει 120 κλίμακες και υποκλίμακες και 8 επιπλέον ειδικές κλίμακες εγκυρότητας, ώστε να διαπιστώνεται η ειλικρίνεια του εξεταζόμενου με έγκυρο τρόπο.

ΕΠΙΣΗΣ…

Χρησιμοποιείται ευρύτατα για γρήγορες, ακριβείς και χαμηλού κόστους κλινικές διαγνώσεις, για την διαπίστωση κρίσιμων χαρακτηριστικών προσωπικότητας στην αξιολόγηση και επιλογή προσωπικού νευραλγικών θέσεων, καθώς και στο δικαστήριο ως αποδεικτικό μέσον.

Επιτυχία έχουμε στις σπουδές και την εργασία μας μόνο αν μας ταιριάζει αυτό που κάνουμε, αν το αγαπάμε και αν μπορούμε εύκολα να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις του.

Με πολύ μεγάλη χαρά, ενημερωθήκαμε για την τιμητική διάκρισή μας ως Key Innovator από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το Ραντάρ Καινοτομίας της Ε.Ε ‘έπιασε’ την πρωτοποριακή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και της μεθοδολογίας σοβαρών παιγνίων (serious games, gamification) για την αποτύπωση των επαγγελματικών δυνατοτήτων ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, εθνικότητας κλπ.

Κάνε την εγγραφή σας σήμερα online!

#psychometrics #assessment #tests #HR

Ώρες διεξαγωγής των σεμιναρίων: Σάββατο – Κυριακή 10:00 – 16:00

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Με το πέρας του Σεμιναρίου χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης η οποία λειτουργεί ως πιστοποιητικό για την προμήθεια, χρήση και την ερμηνεία του τεστ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση μπορείτε να δείτε εδώ

 

ΕΚΠΤΩΣΗ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
1: -0%
2-4: -20%
5+: -30%

Κόστος Συμμετοχής: 687 ευρώ

Εκπτώσεις: Το κόστος ανέρχεται στα 550 ευρώ για φοιτητές, ανέργους ή με έγκαιρη εγγραφή μέχρι και μία εβδομάδα πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Εναλλακτικά, για την κατοχύρωση της θέσης σας στο παρόν σεμινάριο, θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης της προκαταβολής 50€ στο λογαριασμό της Ison Psychometrica στην Εθνική Τράπεζα 14147045760 (IBAN GR2401101410000014147045760), μέσω e-mail στο info@ison.gr.

Επιστροφές

Η προκαταβολή μπορεί να μεταφερθεί για τη συμμετοχή σε επόμενο σεμινάριο.

 

Πληροφορίες, εγγραφές:
Λουίζης Ριανκούρ 64 Πύργος Απόλλων, Αθήνα (Μετρό Πανόρμου)
Μετρό Πανόρμου
Τομέας Α’, 16ος Όροφος, Διαμέρισμα 3
Για πληροφορίες ☎ 210 6420001, ή στείλτε email στο 📩 info@ison.gr
www.ison.gr

Φορέας Διεξαγωγής

Εταιρία ISON
Λ. Ριανκούρ 64, Αμπελόκηποι, Αθήνα

Η ISON Psychometrica είναι μια εταιρία εντάσεως γνώσης η οποία από το 1991 συνεργάζεται κατ’ αποκλειστικότητα στο αντικείμενό της με κορυφαίους φορείς διεθνώς, όπως τα πανεπιστήμια Minnesota και Harvard, η Society for Human Management, ο οίκος PAN κ.α.

Ανταποκρινόμενη στην απαιτούμενη εμπιστοσύνη και τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της που σχετίζονται με τον ανθρώπινο παράγοντα ως εργαζόμενο, με αποτελεσματικότητα σε κάθε είδους Οργανισμούς.

Εκτός από την παροχή υπηρεσιών Συστημικού Συμβούλου, η εταιρία είναι πρωτοπόρος στην έκδοση & διάθεση ψυχολογικών τεστ, στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό & τη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας, ενώ παράλληλα διοργανώνει εξειδικευμένες επαγγελματικές εκπαιδεύσεις για όλα τα αντικείμενα ενασχόλησής της.

Η ISON στα 30 χρόνια ύπαρξής της έχει αναπτύξει και εκδώσει πάνω από 25 ψυχομετρικά εργαλεία καθώς και την πλατφόρμα «isontests» η οποία είναι πρότυπη για την αυτόματη χορήγηση τεστ και την παραγωγή αποτελεσμάτων για σκοπούς Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας και Αξιολόγησης Προσωπικού.

Η ISON εξακολουθεί να αναπτύσσεται στον τομέα της ψυχομετρίας, εξελίσσοντας τα εργαλεία της και τον τρόπο χορήγησης και παραγωγής αποτελεσμάτων διαρκώς. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε πάνω από 20 Ευρωπαϊκά Προγράμματα. H Ευρωπαϊκή Επιτροπή παραχώρησε το 2022 στην ISON τον τιμητικό τίτλο Key Innovator για “εξαιρετική καινοτομία” στο πρόσφατο έργο της.

course-img-2897
Ψυχολογία

Total Mindfulness Professional: Εκπαίδευση και πιστοποίηση στην Τέχνη της Σωματικής και Ψυχικής Ευεξίας

Γιατί Total Mindfulness Professional; Στη σύγχρονη εποχή, οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο αγχωμένοι και πιεσμένοι από τις καθημερινές υποχρεώσεις και τις έγνοιες. Οι

 • Τύπος: Διαδικτυακό
 • Έναρξη: 01/06/2024
course-img-2893
Ψυχομετρικά Τεστ-Αξιολόγηση

ONLINE Σεμινάριο Εκπαίδευσης στη Χρήση και Ερμηνεία του MMPI-2®

Εκσυγχρονίστε και εσείς τις υπηρεσίες σας με το πιο διαδεδομένο, αξιόπιστο και καλύτερα μελετημένο ψυχομετρικό τεστ για την αξιολόγηση της ενήλικης Ψυχοπαθολογίας στον κόσμο.

 • Τοποθεσία: Διαδικτυακά
 • Τύπος: Διαδικτυακό
 • Έναρξη: 01/06/2024
course-img-2750
Επαγγελματικός Προσανατολισμός

ONLINE Ταχύρρυθμη Εκπαίδευση Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Εκπαιδεύσου και εσύ στη σύγχρονη μεθοδολογία της συμβουλευτικής και στα αξιόπιστα ψυχομετρικά εργαλεία e-mellon® και απέκτησε την Πιστοποίηση του Συμβούλου από το Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού της ISON Psychometrica.

 • Τύπος: Διαδικτυακό
 • Έναρξη: 08/06/2024
 • Τύπος
  Διαδικτυακό
 • Κατηγορία
  Ψυχομετρικά Τεστ-Αξιολόγηση
 • Γλώσσα
  Ελληνικά
 • Email
 • Ιστοσελίδα