seminarThumb

ONLINE Ταχύρρυθμη Εκπαίδευση Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Διάρκεια

8/9 & 15/16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Έναρξη

08/06/2024

Περιγραφή

Γίνε και εσύ ειδικός στο κορυφαίο εργαλείο επαγγελματικού προσανατολισμού emellon!

ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Διευρύνετε το εύρος των υπηρεσιών σας με το εργαλείο e-mellon!

Στην Ελλάδα υπάρχουν 1.500.000 νέοι, μαθητές, σπουδαστές, άνεργοι και όσοι θέλουν να αλλάξουν αντικείμενο, που χρειάζονται συστηματική επαγγελματική υποστήριξη για να βρουν τον εκπαιδευτικό και επαγγελματικό τους δρόμο.

Γιατί να κάνεις το σεμινάριο…

 • Γιατί θα είσαι σε θέση να υποβοηθάς τον ενδιαφερόμενο να συνειδητοποιήσει την ουσία των προσόντων του και του δυναμικού που διαθέτει, καθώς και τα στοιχεία που ίσως τον παρεμποδίζουν στο νέο ξεκίνημά του ή στην εξέλιξή του!
 • Γιατί το σεμινάριό μας θα επεκτείνει την εμβέλεια των παρεμβάσεών σου και θα διευρύνει το αντικείμενό σου ως επαγγελματίας.
 • Γιατί τα προγράμματα είναι ατομικά, για νέους από 14 ετών. Αν ο νέος είναι ανήλικος, οι γονείς συμμετέχουν και παίρνουν ενεργό μέρος στην τελική συζήτηση με τον εξειδικευμένο επιστημονικό Σύμβουλο Σταδιοδρομίας.

Στοιχεία Εκπαίδευσης

Εκπαιδεύσου και εσύ στη σύγχρονη μεθοδολογία της συμβουλευτικής και στα αξιόπιστα ψυχομετρικά εργαλεία e-mellon® και απέκτησε την Πιστοποίηση του Συμβούλου από το Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού της ISON Psychometrica

Βιωματική εκπαίδευση στην επαγγελματική συμβουλευτική από το Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού της ISON Psychometrica

Χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, το οποίο εξασφαλίζει άδεια χρήσης των ψυχομετρικών τεστ της Ison Psychometrica και παρέχει προνόμιο έκπτωσης στην προμήθεια των τεστ.

ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ…

Το e-mellon είναι το ένα από τα πιο ολοκληρωμένα συστήματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε ηλεκτρονική μορφή

ΑΚOΜΑ…

Ότι το emellon απευθύνεται σε

 • Πτυχιούχους Ανθρωπιστικών σπουδών
 • Ψυχολόγους
 • Εκπαιδευτικούς
 • Μεταπτυχιακούς
 • Σπουδαστές ΕΚΠΑ & ΑΣΠΑΙΤΕ,
 • Συμβούλους HR
 • Πτυχιούχους Οικονομικών Επιστημών

Με πολύ μεγάλη χαρά, ενημερωθήκαμε για την τιμητική διάκρισή μας ως Key Innovator από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το Ραντάρ Καινοτομίας της Ε.Ε ‘έπιασε’ την πρωτοποριακή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και της μεθοδολογίας σοβαρών παιγνίων (serious games, gamification) για την αποτύπωση των επαγγελματικών δυνατοτήτων ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, εθνικότητας κλπ.

Κόστος: 450 € (Το κόστος ανέρχεται στα 350 ευρώ για φοιτητές, ανέργους ή με έγκαιρη εγγραφή μέχρι και μία εβδομάδα πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η προκαταβολή μπορεί να μεταφερθεί για τη συμμετοχή σε κάποιο επόμενο σεμινάριο.)

Εναλλακτικά, για την κατοχύρωση της θέσης σας στο παρόν σεμινάριο, θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης της προκαταβολής 50€ στο λογαριασμό της Ison Psychometrica στην Εθνική Τράπεζα 14147045760 (IBAN GR2401101410000014147045760), μέσω e-mail στο info@ison.gr.

Επιστροφές

Η προκαταβολή μπορεί να μεταφερθεί για τη συμμετοχή σε επόμενο σεμινάριο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση μπορείτε να δείτε εδώ

 

Πληροφορίες, εγγραφές:
Λουίζης Ριανκούρ 64, Πύργος Απόλλων, Αθήνα
Μετρό Πανόρμου
Τομέας Α’, 16ος Όροφος, Διαμέρισμα 3
Για πληροφορίες ☎ 210 6420001, ή στείλτε email στο 📩 info@ison.gr
www.ison.gr

Φορέας Διεξαγωγής

Εταιρία ISON
Λ. Ριανκούρ 64, Αμπελόκηποι, Αθήνα

Η ISON Psychometrica είναι μια εταιρία εντάσεως γνώσης η οποία από το 1991 συνεργάζεται κατ’ αποκλειστικότητα στο αντικείμενό της με κορυφαίους φορείς διεθνώς, όπως τα πανεπιστήμια Minnesota και Harvard, η Society for Human Management, ο οίκος PAN κ.α.

Ανταποκρινόμενη στην απαιτούμενη εμπιστοσύνη και τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της που σχετίζονται με τον ανθρώπινο παράγοντα ως εργαζόμενο, με αποτελεσματικότητα σε κάθε είδους Οργανισμούς.

Εκτός από την παροχή υπηρεσιών Συστημικού Συμβούλου, η εταιρία είναι πρωτοπόρος στην έκδοση & διάθεση ψυχολογικών τεστ, στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό & τη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας, ενώ παράλληλα διοργανώνει εξειδικευμένες επαγγελματικές εκπαιδεύσεις για όλα τα αντικείμενα ενασχόλησής της.

Η ISON στα 30 χρόνια ύπαρξής της έχει αναπτύξει και εκδώσει πάνω από 25 ψυχομετρικά εργαλεία καθώς και την πλατφόρμα «isontests» η οποία είναι πρότυπη για την αυτόματη χορήγηση τεστ και την παραγωγή αποτελεσμάτων για σκοπούς Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας και Αξιολόγησης Προσωπικού.

Η ISON εξακολουθεί να αναπτύσσεται στον τομέα της ψυχομετρίας, εξελίσσοντας τα εργαλεία της και τον τρόπο χορήγησης και παραγωγής αποτελεσμάτων διαρκώς. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε πάνω από 20 Ευρωπαϊκά Προγράμματα. H Ευρωπαϊκή Επιτροπή παραχώρησε το 2022 στην ISON τον τιμητικό τίτλο Key Innovator για “εξαιρετική καινοτομία” στο πρόσφατο έργο της.

course-img-2750
Επαγγελματικός Προσανατολισμός

ONLINE Ταχύρρυθμη Εκπαίδευση Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Εκπαιδεύσου και εσύ στη σύγχρονη μεθοδολογία της συμβουλευτικής και στα αξιόπιστα ψυχομετρικά εργαλεία e-mellon® και απέκτησε την Πιστοποίηση του Συμβούλου από το Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού της ISON Psychometrica.

 • Τύπος: Διαδικτυακό
 • Έναρξη: 08/06/2024
 • Τύπος
  Διαδικτυακό
 • Κατηγορία
  Επαγγελματικός Προσανατολισμός
 • Γλώσσα
  Ελληνικά
 • Email
 • Ιστοσελίδα