seminarThumb

Total Mindfulness Professional: Εκπαίδευση και πιστοποίηση στην Τέχνη της Σωματικής και Ψυχικής Ευεξίας

Διάρκεια

1/2 & 5-7-12-14-19-21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Έναρξη

01/06/2024

Περιγραφή

Γιατί Total Mindfulness Professional;

Στη σύγχρονη εποχή, οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο αγχωμένοι και πιεσμένοι από τις καθημερινές υποχρεώσεις και τις έγνοιες. Οι μεγάλες και απρόβλεπτες αλλαγές στα επαγγελματικά, τα οικονομικά, τις σχέσεις, και τον καθημερινό τρόπο ζωής, απαιτούν νέους τρόπους διαχείρισης ώστε ο κάθε άνθρωπος να μπορέσει, όχι απλά να επιβιώσει, αλλά να χαμογελάσει, να σχεδιάσει, και να δημιουργήσει.

Αυτή ακριβώς είναι η χρονική στιγμή που ο κόσμος χρειάζεται άρτια καταρτισμένους Mindfulness Instructors που θα έχουν βιώσει οι ίδιοι και θα έχουν μελετήσει σε βάθος τι πραγματικά σημαίνει και πώς ωφελεί η άσκηση της ενσυνειδητότητας.

166 + Πιστοποιημένοι απόφοιτοι

Με την πιστοποίηση του IMMA

Σε ποιούς απευθύνεται το TM Professional

 • Ψυχολόγους
 • Συμβούλους ψυχικής υγείας
 • Life Coaches
 • Επαγγελματίες σε τομείς που έχουν σαν επίκεντρο τον άνθρωπο και την ανάπτυξη του

Τι θα κερδίσω ως επαγγελματίας;

 • Θα καλλιεργήσει με μοναδικό τρόπο τις δεξιότητές σας
 • Θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας καθώς εργάζεστε με ανθρώπους
 • Θα ενισχύσει το επαγγελματικό κύρος σας
 • Θα σας στηρίξει ώστε να βρείτε τη δική σας ξεχωριστή «φωνή» στον επαγγελματικό στίβο
 • Θα ανοίξει νέους ορίζοντες στον τρόπο που αναπτύσσετε την καριέρα σας

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα TM Professional

40 ώρες εκπαίδευσης (online, σε «πραγματικό» χρόνο, μέσω ασφαλούς πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων), εκ των οποίων: οι 24 ώρες περιλαμβάνουν διδασκαλία και οι 16 ώρες αφορούν την ατομική πρακτική, την εξάσκηση στη διδασκαλία, τη συγγραφή εργασιών.

 • Πλήρες εκπαιδευτικό εγχειρίδιο
 • Πλούσιο ενημερωτικό υλικό με χρήσιμες πληροφορίες για το Mindfulness.
 • Ηχητκά αρχεία με ασκήσεις του Mindfulness
 • Υποστήριξη μέσω email μεταξύ των συναντήσεων, με πρακτικές συμβουλές για βαθύτερη κατανόηση της εκπαιδευτικής ύλης.
 • Συμμετοχή σε κλειστή ομάδα στο facebook, για ανταλλαγή απόψεων και ενίσχυση της προσωπικής πρακτικής.
 • Πιστοποίηση εκπαίδευσης για όσους ολοκληρώσουν όλες τις απαιτήσεις του προγράμματος.

Άλλες πληροφορίες

Προσφέρει προσωπική υποστήριξη μέσω επικοινωνίας μέσω email με την Διευθύντρια εκπαίδευσης μεταξύ των συναντήσεων, με αναλυτικές οδηγίες και πρακτικές συμβουλές για βαθύτερη κατανόηση της εκπαιδευτικής ύλης.

Θα πάρετε πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό με ουσιαστικές πληροφορίες για το Mindfulness.

Θα έχετε Πιστοποίηση εκπαίδευσης από την ISON Psychometrica και το Διεθνή Οργανισμό IMMA.

Κόστος: 450 € (Το κόστος ανέρχεται στα 380 ευρώ για φοιτητές, ανέργους ή με έγκαιρη εγγραφή μέχρι και μία εβδομάδα πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η προκαταβολή μπορεί να μεταφερθεί για τη συμμετοχή σε κάποιο επόμενο σεμινάριο.)

Εναλλακτικά, για την κατοχύρωση της θέσης σας στο παρόν σεμινάριο, θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης της προκαταβολής 50€ στο λογαριασμό της Ison Psychometrica στην Εθνική Τράπεζα 14147045760 (IBAN GR2401101410000014147045760), μέσω e-mail στο info@ison.gr.

Επιστροφές

Η προκαταβολή μπορεί να μεταφερθεί για τη συμμετοχή σε επόμενο σεμινάριο.

 

Η εκπαιδεύτρια:

Διεύθυνση προγράμματος: Στέλλα Κουτρή (B.Eng., M.Sc.)

H Στέλλα Κουτρή είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια κίνησης στα συστήματα Yoga, Pilates, Luohan Qigong, Gyrokinesis, κ.ά. Έχει ειδικευτεί και διδάσκει μεθόδους για τη διατήρηση της ψυχοσωματικής υγείας. Ίδρυσε και διευθύνει το Κέντρο Ολιστικής Κίνησης “Holistic Moves”.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία ολιστικών μεθόδων κίνησης, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Έχει εισαγάγει και διδάσκει αποκλειστικά στην Ελλάδα πιστοποιημένες μεθόδους κίνησης για υγεία και ευεξία.

Συντονίζει και αναπτύσσει το πρόγραμμα της Ολικής Ενσυνειδητότητας, με το οποίο ο κάθε άνθρωπος μπορεί να βιώσει μία συνολική αναγέννηση, μέσω των θετικών αλλαγών που επιφέρει στην καθημερινή ζωή.

Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Πολυτεχνείο και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην διοίκηση και λήψη αποφάσεων. Μιλά Αγγλικά και Ιταλικά και έχει επαγγελματικό δίπλωμα μετάφρασης. Αρθρογραφεί και μεταφράζει.

Κατέχει πιστοποίηση ως Mindfulness Teacher & Coach από τον διεθνή οργανισμό International Mindfulness and Meditation Alliance και είναι μέλος των οργανισμών Mindfulness Association και The Center for Mindful Eating.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση μπορείτε να δείτε εδώ

 

Πληροφορίες, εγγραφές:
Λ. Ριανκούρ 64, Αμπελόκηποι, Αθήνα
Μετρό Πανόρμου
Τομέας Α’, 16ος Όροφος, Διαμέρισμα 3
Για πληροφορίες ☎ 210 6420001, ή στείλτε email στο 📩 info@ison.gr
www.ison.gr

Φορέας Διεξαγωγής

Εταιρία ISON
Λ. Ριανκούρ 64, Αμπελόκηποι, Αθήνα

Η ISON Psychometrica είναι μια εταιρία εντάσεως γνώσης η οποία από το 1991 συνεργάζεται κατ’ αποκλειστικότητα στο αντικείμενό της με κορυφαίους φορείς διεθνώς, όπως τα πανεπιστήμια Minnesota και Harvard, η Society for Human Management, ο οίκος PAN κ.α.

Ανταποκρινόμενη στην απαιτούμενη εμπιστοσύνη και τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της που σχετίζονται με τον ανθρώπινο παράγοντα ως εργαζόμενο, με αποτελεσματικότητα σε κάθε είδους Οργανισμούς.

Εκτός από την παροχή υπηρεσιών Συστημικού Συμβούλου, η εταιρία είναι πρωτοπόρος στην έκδοση & διάθεση ψυχολογικών τεστ, στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό & τη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας, ενώ παράλληλα διοργανώνει εξειδικευμένες επαγγελματικές εκπαιδεύσεις για όλα τα αντικείμενα ενασχόλησής της.

Η ISON στα 30 χρόνια ύπαρξής της έχει αναπτύξει και εκδώσει πάνω από 25 ψυχομετρικά εργαλεία καθώς και την πλατφόρμα «isontests» η οποία είναι πρότυπη για την αυτόματη χορήγηση τεστ και την παραγωγή αποτελεσμάτων για σκοπούς Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας και Αξιολόγησης Προσωπικού.

Η ISON εξακολουθεί να αναπτύσσεται στον τομέα της ψυχομετρίας, εξελίσσοντας τα εργαλεία της και τον τρόπο χορήγησης και παραγωγής αποτελεσμάτων διαρκώς. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε πάνω από 20 Ευρωπαϊκά Προγράμματα. H Ευρωπαϊκή Επιτροπή παραχώρησε το 2022 στην ISON τον τιμητικό τίτλο Key Innovator για “εξαιρετική καινοτομία” στο πρόσφατο έργο της.

course-img-2897
Ψυχολογία

Total Mindfulness Professional: Εκπαίδευση και πιστοποίηση στην Τέχνη της Σωματικής και Ψυχικής Ευεξίας

Γιατί Total Mindfulness Professional; Στη σύγχρονη εποχή, οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο αγχωμένοι και πιεσμένοι από τις καθημερινές υποχρεώσεις και τις έγνοιες. Οι

 • Τύπος: Διαδικτυακό
 • Έναρξη: 01/06/2024
course-img-2893
Ψυχομετρικά Τεστ-Αξιολόγηση

ONLINE Σεμινάριο Εκπαίδευσης στη Χρήση και Ερμηνεία του MMPI-2®

Εκσυγχρονίστε και εσείς τις υπηρεσίες σας με το πιο διαδεδομένο, αξιόπιστο και καλύτερα μελετημένο ψυχομετρικό τεστ για την αξιολόγηση της ενήλικης Ψυχοπαθολογίας στον κόσμο.

 • Τοποθεσία: Διαδικτυακά
 • Τύπος: Διαδικτυακό
 • Έναρξη: 01/06/2024
course-img-2750
Επαγγελματικός Προσανατολισμός

ONLINE Ταχύρρυθμη Εκπαίδευση Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Εκπαιδεύσου και εσύ στη σύγχρονη μεθοδολογία της συμβουλευτικής και στα αξιόπιστα ψυχομετρικά εργαλεία e-mellon® και απέκτησε την Πιστοποίηση του Συμβούλου από το Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού της ISON Psychometrica.

 • Τύπος: Διαδικτυακό
 • Έναρξη: 08/06/2024
 • Τύπος
  Διαδικτυακό
 • Κατηγορία
  Ψυχολογία
 • Γλώσσα
  Ελληνικά
 • Email
 • Ιστοσελίδα